Regístrate Ahora!

No te puedes perder las últimas novedades y promociones especiales.

Por favor ingresa o regístrate.
Búsqueda Avanzada  

Noticias:

Autor Tema: z270 gaming plus lo pongo en ingles por que no me responde nadie en español...  (Leído 413 veces)

0 Usuarios y 1 Visitante están viendo este tema.

largo_ibiza2

  • Recluta
  • *
  • Reputation Power: 1
  • largo_ibiza2 no ejerce ninguna influencia.
  • Desconectado Desconectado
  • Mensajes: 3

hello I have a question because when updating bios of the msi z270 gaming plus it does not solve the problems it has of over voltage?
my i7 7000k does not need more than 1,175 voltage for a prime 95 to 4,5mhz when I leave the automatic vcore I get almost the 1,350 voltage, the IO more SA if I put the xmp does not work because the car gives more than 1,350 voltage asin does not boot the pc but if I change those voltages I put it 1.1 v the SA IO if it works perfectly with the xpm something else seen the pll oc takes it auto 1.2 v when I put it on 1,060 v it works perfectly with a lot of temperature minus 20 degrees I think I'm short XD.

that is to say if I leave it auto everything could surpass me 80 degrees type btf 1 if I set it all those voltages before I speak impossible it reaches 50 degrees, my question is for msi because they do not repair these things on this motherboard because I have 6 months with this plate already updated 2 veses today was the last one not seen any improvement in the subject I am talking about.
En línea